Met wie neem je contact op?

hallo leukerd!

Oprichter FRAS training

Annet Schram

FRAS training is opgericht door Annet Schram. Dat ben ik dus.

 

Spiegelcoach, EAD coach* en confrontatiecoach voor individuele- en team trajecten. Een ondernemerscoach met een systemische benadering, voorbij de flauwekul.

* (Equine Assisted Development = coachen met behulp van paarden)

Mijn passie?

- de beauty branche

- de detailhandel 

- het ondersteunen van tieners en ouders

- paarden

- ondernemen.

Maffe combi toch?

 

Mijn kernwaarden?

Daadkracht, positiviteit, humor, zelfspot, duidelijkheid, energie en eigenheid.


Wil je verandering?

- Start onmiddellijk

- Doe het meeslepend

- Geen excuses

 

Dit stond geschreven op 1 januari 2009 op de coachingskalender... 
Na vele jaren trainen en coachen in de retail beautybranche ging het roer om. Ik deed een opleiding tot Professioneel Innovatief Transformatie Trainer / Coach (mondvol) en startte in 2009 mijn eigen bedrijf. Grenzen opzoeken, horizon verbreden, groeien en ontwikkelen. 

Meteen had ik een opdracht, samenwerken met twee ICT heren om de voorkant van hun bedrijf aantrekkelijk te maken voor klanten. Zichtbaarheid. Ik kon meteen uittesten of ik een wereld zonder cosmetica kon overleven... Ja, dat kan. Ik wil het alleen niet. Ik werd al snel gevraagd om te trainen voor hét topmerk in biologische anti-ageing.  Dat heb ik 7 jaar in opdracht gedaan. Supergaaf, tegelijkertijd groeide mijn bedrijf en paste het niet meer. 

Nu is het hart van mijn bedrijf: jaartrajecten voor ondernemers in het MKB, gemiddeld tot 25 medewerkers. Expertise: De Beautyondernemer. Ik begeleid schoonheidsspecialisten en huidinstituten naar de Beauty Award. 

 

Mijn werkwijze is hierin uniek:

Ik breng de vakkennis van experts, de commercie van de retail en de mens achter de ondernemer bij elkaar. 

 

Deze trajecten combineer ik met het begeleiden en ondersteunen van tieners. En natuurlijk de ouders/verzorgers die daarbij horen. Zij zijn de toekomst van onze wereld. Mijn werkwijze is gebaseerd op vertrouwen en verantwoordelijkheid. Voorbij de bullshit, voorbij altijd maar praten. Daarom coach ik met behulp van paarden.

 

Paarden verstaan je niet, maar begrijpen je wel.

 

Al mijn ervaringen, werkmethodes en oefeningen zijn gebundeld in mijn boek Klittenband & Eendenvet.

FRAS training werkt nauw samen met andere ondernemers. Daar waar andere expertise nodig is, maak ik gebruik van mijn grote netwerk.

 

Elk voor- en najaar organiseer ik een retreat/workation op Ibiza

 

Met Kinder- en Jeugdpsycholoog Cindy van de Velde heb ik een nauwe samenwerking onder de naam 1PK voor Kids en Jongeren. Waar mijn hulp stopt, gaat zij verder. En andersom.

 

Wat klanten zeggen over Annet...

 

Warm op de relatie, duidelijk op de inhoud. Wat ze liefdevol zegt, komt soms keihard binnen.

 

Gedreven, enthousiast, positief, praat de taal van tieners én ondernemers, onderzoekend, realiserend, voorbij de bullshit, verbindend,  goede feedback, stimulerend, geeft richting.

durf jij het aan?
Ben je er klaar voor? Neem contact op!

Dankjewel voor je bericht!

FRAS training

®