WORKATION NEDERLAND

In samenwerking met
Back to Basic Events
organiseer ik een 5 daagse Workation in Nederland

voorjaar 2022
 

Transparant.png
Hoeve Elzet 1.jpg

Workation "Terug naar jouw basis"

Doe jij wie je bent?

voorjaar 2022

Mechelen, Zuid Limburg

Heb jij invloed op wie je bent en op wat je doet?

 

Door Covid zijn we weer zo op onszelf terug geworpen, dat vergt in vele gevallen een heel nieuw script. Thuis, met partner, kinderen, famile en vrienden. Thuiswerken, geen werk of juist kneiterdruk buiten de deur, niets kunnen, allemaal op elkaars lip.

Het is net als een nieuwe jas, daar moet je aan wennen, en hoe zorg je ervoor dat ie lekker zit? Een workation is dan echt even los komen van je dagelijkse beslommeringen.

Mag het over jou gaan?

Dat is natuurlijk een heet onderwerp. Jezelf op nr 1 zetten, goed voor jezelf zorgen zodát je er voor anderen kunt zijn… pfff, we weten het allemaal, en toch.

HE 4.jpg
HE 3.jpg

Doelstelling

Als je je realiseert dat je het echt anders wilt heb je de eerste stap al gemaakt. Je wilt dingen (blijvend) gaan veranderen, maar je weet niet goed hoe?

 

Sta jij als ondernemer, ZZP'er of ondernemend mens op dat kruispunt? Dan is het prettig om het niet alleen te hoeven doen. Iemand die naast je staat, de juiste vragen stelt voorbij de bullshit en je de inzichten geeft in jouw proces, is dan erg prettig.
 
Tijdens deze Workation kijk je kritisch naar je eigen handelen en neem je de leiding over jezelf. Persoonlijke ontwikkeling, eigen keuzes maken, je eigen route bepalen en grenzen stellen. 

 

Als je je realiseert dat je het echt anders wilt heb je de eerste stap al gemaakt. Je wilt dingen (blijvend) gaan veranderen, maar je weet niet goed hoe? Soms is het prettig om dit niet alleen te hoeven doen. Iemand die naast je staat om mee te kijken, te inventariseren en je de inzichten te geven in jouw proces is dan erg prettig.

 

Natuurlijk krijg je alle tools hebt om deze transformatie thuis voort te zetten door de juiste communicatie in te zetten naar je omgeving.

De prachtige locatie

Vanuit de tuin van het Wijnhuis in Baarlo, loop je zo in de boomgaard van het fruitteeltbedrijf, waar het Wijnhuis onderdeel van is. Voor de inrichting van het huis is er gebruik gemaakt van voorwerpen van het fruitteeltbedrijf, zoals de houten trap boven de eettafel. Het huis heeft een ruime living met loungebanken en een houtkachel. Er hangt een schommel en staat er een piano klaar voor de muzikale intermezzo.

 

Iedereen heeft een eigen slaapvertrek. Daarnaast zijn er 3 luxe badkamers, apart toilet en een eetkeuken met een 16-persoons eettafel!

 

Buiten is er voldoende ruimte. In de omgebouwde kas vind je een relaxruimte met houtgestookte hot tub en een ruime tafel om ook bij minder weer lekker samen te kunnen zijn.

 

Alles in inbegrepen, zoals beddengoed en handdoeken.

 

Schrijf je je in met een kamergenoot, dan deel je een slaapvertrek. Uiteraard bieden wij jullie samen een interessante duokorting aan!

 

 

 

Voor groei is ruimte nodig
Waar wil jij naar toe?
Wat een uitzicht!
Paardencoaching
Opladen
Industrieel en sfeervol
Waan je in het buitenland
Perfecte verzorging
www.fruitboerderij.com
Wandelen in stilte
Ik denk, ik voel, ik doe
De kracht van eenvoud
Wie ben jij?
Back to Basic
paardencoaching

Kortom
 

Wat je écht wilt heeft te maken met je innerlijke stem. Ben jij het eens met jezelf en de beslissingen die je neemt? En voelen ze ook goed? Hoe kom je over en wat straal je uit? Krijg de inzichten bij het paard en leer hoe je deze kunt omzetten naar actie.

De ultieme uitdaging voor een workation.

Tarief

Workation "Terug naar jouw basis"

 

 • Accommodatie: 4 overnachtingen in Hoeve Elzet, Mechelen, 

 • Eigen slaap en badkamer.

 • Coaching & training (12 uur, inclusief intake en een-op-een coaching)

 • Activiteiten & Workshops

 • Trainingsmaterialen en het boek 'Klittenband & Eendenvet'

 • Host & Private chef

 • Donatie aan Trees for All

 • Eten en drinken

 • 4 x Ontbijt

 • 3 x Lunch

 • 4 x Diner

 • Koffievarianten en diverse soorten thee

 • Gevulde koelkast met frisdranken en alcoholische drankjes

 

Investering: 1.350,00 (exclusief 21% BTW bij een zakelijke factuur)

 

Schrijf je je met een vriend, vriendin of partner met wie je een slaapkamer kan delen? Dan bieden wij een duo-korting aan van € 100,00 per persoon!

Dag 1
Vandaag ontvangen wij jou voor de Workation Kracht! Check in, pak je koffer uit en gooi je telefoon en laptop in de lade, want die ga je de komende dagen niet nodig hebben.

Tijdens een eerste sessie gaat Annet met jullie aan de slag. We gaan ons allemaal installeren en landen in de nieuwe setting. 
Na de sessie is het tijd om je hoofd leeg te maken tijdens een mindfull stilte wandeling door het aangrenzende natuurgebied.
Bij terugkomst heeft de private chef een heerlijk verse maaltijd bereidt. In de avond ontsteken we de firepit voor een goed gesprek bij het vuur. Of trek je lekker terug in de woonkamer of hottub!

Dag 2
Vandaag staan we lekker vroeg op en starten de dag met een zintuigoefening. Het heerlijke ontbijt staat inmiddels voor jullie klaar!

Na het ontbijt stappen we in de auto en gaan naar onze paarden toe. Hier start de training De Ontmoeting: ontmoet jezelf door de ogen van het paard.
Vol van reflectie en inspiratie gaan we terug naar ons huis, waar na de lunch Annet met jou de diepte in gaat tijdens een-op-een spiegelsessie. Voor de overige Workationers is er de mogelijk voor verdieping. Ook staan fietsen klaar om de mooie omgeving te ontdekken.
In de namiddag ontvangen we iedereen op het terras voor een heerlijke wijnproeverij, terwijl de private chef het diner voorbereidt. 
In de avond ontsteken we de firepit en kijken we terug op een indrukwekkende dag.

Dag 3

Net als gisteren starten we de dag op met een zintuigoefening. Na het ontbijt gaan we tijdens een sessie van Annet verder de diepte in over jouw communicatie.
Vandaag staat het thema 'Doe jij wie je bent, doen versus zijn' centraal. Weet je hoe het voelt om uit te spreken naar jezelf wat er speelt en in je om gaat? Jij, en alleen jij, bent verantwoordelijk voor jouw aandeel in je leven!
Na de lunch gaan de overige Workationers met Annet de een-op-een spiegelsessie in. Voor wie wilt staat onze schoonheidsspecialiste / masseuse klaar voor lichamelijke ontspanning.
Deze avond pakt de chef extra uit met een 3-gangen diner!

Dag 4
Na de zintuigoefening en het ontbijt, gaan we terug naar de paarden.

Deze ochtend gaat de paardencoaching over: De kracht van de kudde, van groep naar team.
Na de paardencoaching hebben we een ontspannen activiteit klaar. Ben jij een ervaren rijder? Dan kan je een mooie buitenrit maken door de Limburgse natuur.
In de namiddag gaan we samen intuïtief schilderen tijdens een workshop. Met bijzondere behulp van geleide meditatie en muziek, je innerlijke wereld verbeelden. Niet het resultaat is belangrijk, maar het proces: het doen en ervaren staat voorop. Het resultaat is altijd prachtig en verrassend als je op deze manier werkt, het is immers jouw unieke creatie!
Op de BBQ bereidt de private chef heerlijke groente-, vlees- en visgerechten. Na de heerlijke BBQ kan je je opwarmen aan de firepit of de houtkachel.

Dag 5
Op deze laatste dag gaan we na het ontbijt een afsluitende sessie houden. Deze oefening helpt het landen en ankeren van de verkregen inzichten en ervaringen.

Hierna nemen we afscheid van elkaar. Maar niet voor lang! Op de besloten pagina blijven we in contact en worden foto's en video's gedeeld. 
De volgende Workation van Annet staat al in de planning! Ga jij mee naar Ibiza? 22-26 april 2022.

Of heb je meer interesse in Zuid-Frankrijk of Malawi? 
Ter herinnering aan jouw Workation ontvang je het boek 'Klittenband & Eendenvet', het boek van Annet over de plakkracht van (klant)communicatie.
Oja, vergeet je telefoon en laptop niet uit de lade te halen...

NOG EVEN DIT:

 

Duurzaamheid

Om alle evenementen van Back To Basic zo duurzaam mogelijk te organiseren, hebben wij een aantal maatregelen genomen. Zo zijn onze hapjes, ontbijt, lunches, diners en breaks ook vegetarisch en/of veganistisch te verkrijgen en gebruiken wij geen wegwerpplastic. Al onze inspirerende locaties zijn bereikbaar met OV of stimuleren en faciliteren wij carpoolen.

 

Namens iedere deelnemer van de workation, doneren wij een boom aan het 1-2-Tree programma van Trees for All. Deze bomen worden geplant om ontbossing tegen te gaan en hebben projecten in Nederland, Oeganda, Costa Rica en Bolivia.