Maatwerk voor jou als mens in je onderneming. 

Ondernemerscoaching met een holistische aanpak, voorbij de bullshit.

Word het beste team met jezelf. Doen wat je moet doen, om te kunnen doen, wat je wilt doen.

Laat je intensief begeleiden door mij, ik help jou om persoonlijke en/of zakelijke doelen te realiseren en ondersteun je in jouw zakelijke en/of persoonlijke ontwikkeling.


Je hebt mij een half jaar ter beschikking. Als onafhankelijke professional houd ik je een spiegel voor, die je scherp houdt, waarmee je reflecteert, én je confronteert waar nodig.

De juiste antwoorden komen alleen met de juiste vragen.

 

LEES HIER WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJN AANPAK

Mijn visie is gericht op het totaalpakket. Jou, als ondernemende mens versterken in jouw positie. Dat doe ik in een traject waarin ik alle aspecten meeneem.

Zelfbeeld, zelfwaarde en zelfvertrouwen, jouw merkwaarden, je team, sales, social media, inkoop en voorraadbeheer tot de 7 P’s van de marketingmix.

Mijn commerciële achtergrond vanuit de retail gecombineerd met transformatief coachen.

 

Hoe ziet een traject eruit?

Contactmomenten: We hebben elke maand een afspraak op locatie en wekelijks een afspraak online. We plannen de tijd die nodig is.

Tussen de sessies door is er altijd gelegenheid om een extra gesprek in te plannen, via de mail of telefonisch met elkaar van gedachten te wisselen.

Je krijgt een map voor alle documenten en oefeningen en een notitieboek. Ik maak o.a. gebruik van:

~ Paardencoaching (EAD Coaching)

~ Spiegelcoaching 

~ Logische niveaus van Bateson en Dilts

~ De roos van Leary

~ DSKO

~ 7P's van de Marketingmix

~ Systemische tafelopstelling

 

Een half jaar? Is dat niet erg lang?


Maak de vergelijking eens met het opbouwen van je conditie. Met één keer naar de sportschool kom je er niet. Herhaling is de kracht van herhaling. We maken een commitment van een half jaar, maar dat wil niet zeggen dat je een half jaar op resultaten hoeft te wachten. Sterker nog: na onze eerste afspraak heb je al inzichten waar je resultaat mee kan bereiken. Gedurende het hele traject zul je merken dat je telkens concrete stappen zet op weg naar persoonlijk leiderschap in je baan én in je privéleven. Het gaat om de juiste balans. En vergelijkbaar met je lichamelijke conditie opbouwen, bij het opbouwen van je emotionele conditie ga jij aan het werk onder mijn begeleiding.

 

Tijds investering
Als jij jezelf succesvol wilt maken, zijn of houden, dan werk je niet alleen IN je bedrijf, maar ook AAN je bedrijf.  Houd er dan rekening mee tijd vrij te maken voor (online) afspraken en de opdrachten. We zien elkaar live op een locatie in overleg en via videocall.  Het is aan jou hoeveel tijd je investeert die nodig is om aan de slag te gaan met alle verkregen inzichten. 

 

Financiële investering traject
Ik houd van helder en transparant. En wind er dus ook geen doekjes om. Natuurlijk kan 

de prijs je afschrikken. Omdat je het te laag of te hoog vind. Dat kan. Ik leg je graag uit hoe deze prijs is opgebouwd.

De financiële investering in dit traject is all-in.

Kosten: 4850,- excl 21% btw

Je kunt gespreid betalen, bij betaling ineens krijg je €100 korting.

Jouw deal met mij:

- Elke maand minimaal 2 uur live afspraak.

- Online videocalls, we plannen elke maand wat nodig is.

- Onbeperkt vragen stellen (via mail of whatsapp)​.

 

Samen werken we aan persoonlijke effectiviteit, assertiviteit, (persoonlijk) leiderschap, het reduceren van stress, een gezonde werk/privé balans, effectieve communicatie, het bewaken van je persoonlijke grens en (door)ontwikkelen van emotionele intelligentie.

 

Dit heeft direct resultaat op verhogen van omzet, verhogen van de winst, keuzes maken in investeringen, personeel, team en tijd.

Vergroot je invloed op alle aspecten van jouw privéleven én je business.