Jouw topteam! 

Wanneer is een team een team in plaats van een groep mensen bij elkaar?

Wat maakt een team succesvol?

De metafoor van de paardenkudde is een prachtige basis voor trainingen met teams.

Direct wordt duidelijk in welke fase van teamvorming (model van Tuckman) de groep zich bevindt.

De 5 fases van groepsdynamica zijn 

forming (vormgeving)
storming (conflictfase)
norming (groepsnormen ontwikkelen)
performing (presteren)
adjourning (afscheid nemen)

Subgroepen worden zichtbaar en de interactie tussen diverse personen helder gemaakt. Dit helpt de versterking en samenwerking van het team. Door het paard als teamlid in te zetten tijdens oefenvormen ontvang je de mooiste terugkoppeling en krijg je een sterke verbinding. De vertaalslag naar de dagelijkse werkzaamheden, verbindingen en de werkvloer is essentieel bij deze vorm van training. Hier besteed ik dan ook veel aandacht aan.

De afgelopen jaren heeft in veel gevallen de bedrijfsstructuur op zijn kop gezet. Misschien is jouw team exponentieel gegroeid, samengevoegd of heb je voor de keuze gestaan om het team te moeten reduceren. Rollen zijn veranderd. Thuis werken, hybride werken waar dat niet gewoon was is nu een werkelijkheid die blijft. Stress, onderlinge irritaties en onduidelijke regels hebben een negatief effect op motivatie en gedrevenheid bij het team. Samen zetten we alle teamleden weer op scherp (of beter gezegd op zacht). Het gehele team neemt verantwoordelijkheid voor het gezamenlijke doel, de collegialiteit en de open communicatie.

Een groep mensen bij elkaar maakt nog geen team.

 

Commerciële communicatie; wat zeg je, wat doe je en wat straal je uit om te bereiken wat je wilt. Communicatie is luisteren, lichaamstaal, houding, stemklank, intonatie en... woorden. Dat geldt zowel voor jou als je collega, je werkgever, je werknemer en je klant!

Ik ga op zoek naar de emotionele intelligentie en drijfveren waar het team op gebaseerd is.

Hierdoor ontstaat begrip, respect, samenwerking en resultaat!                                                        

Dit programma helpt ondernemers en teamleden een stimulerende werkomgeving te creëren waardoor de motivatie hoog is en de omzet zal stijgen. Samen zetten we een scherpe visie en efficiënte werkwijze neer, gefocust op op teamsfeer en omzet. Basis van deze training is werken vanuit:

De 6 succesfactoren voor teams

Om de groepsdynamica te stimuleren en zo een presterend team te creëren maak ik gebruik van de 6 peilers van een succesvol team. 

Ben jij benieuwd wat deze 6 peilers zijn, en wil je verdieping in je team? Download dan hieronder de uitleg én een team intake. Je ontvangt dan tevens mijn inspiratiemail voor nog meer tips. 

 

Vorm: Het programma bestaat uit een intake; 3 dagdelen training en 2 telefonische/zoom gesprekken met de teamleider.

Locatie: Dag 1 in Bunschoten, dag 2 (ochtend of middag) op eigen locatie/in overleg.

Kosten: 495,- per teamlid exclusief locatie kosten en 21% btw.           

Vanaf 6 personen prijs op aanvraag ivm extra trainers.
Ik werk met behulp van paarden op een vaste locatie met een goede trainingsruimte en perfecte verzorging.

Wat als ik mijn team ontwikkel en ze vertrekken?

Wat als je dat niet doet en ze blijven?

Schrijf je in voor de Inspiratie mail en ontvang direct de 6 succesfactoren voor jouw beste team ooit!

Ik ga akkoord met het verwerken van mijn gegevens en lees hier het Privacy Beleid


Klittenband & Eendenvet de training

Verkopen = Helpen inkopen


Wil jij…
- De verkooptechnieken van jezelf of je team verbeteren?
- Omzet verhogen?

- Nee-verkoop voorkomen en ombuigen 

- Perfecte service verlenen aan je klanten?- Goed omgaan met klachtenafhandeling

- De beste eerste indruk maken?
- Met plezier verkopen?
- Met zelfvertrouwen jouw expertise uitdragen?
- Kennis verhogen van product verkoop

 

Kies voor jezelf en boek Dé Klittenband en Eendenvet training

Verkopen = Helpen inkopen! 

Communiceren, dat gaat niet iedereen zo

gemakkelijk af... Hoe kom je overtuigend over en 'verkoop' jij je boodschap, dienst of product?

 

Tijdens een inspirerende training kijken we anders naar communiceren en overtuigend overkomen. Je krijgt concrete handvatten voor fysieke product verkoop.

 

Centraal staat het belang van vertrouwen en overtuigingskracht in relaties. Er wordt gewerkt met het boek Klittenband & Eendenvet; deze is bij de prijs inbegrepen.

 

Het programma:

- Eerste indruk - 'Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg' is veel gehoord. Maar welke indruk maak je dan? Als je iets te vertellen hebt zul je eerst de aandacht moeten krijgen. Je oefent met het verkrijgen van deze aandacht, op een eigen vertrouwde manier.
- Vertrouwen - De vertrouwensband met de ander ontstaat na het stellen van de juiste vragen en door oprecht te luisteren naar het antwoord zonder aannames en interpretaties. Pas als je precies weet wat de ander wil, en waarom de ander het wil, kun je voldoen aan het resultaat.
- Overtuigen - Overtuigen doe je met de argumenten van de ander, leer de motieven herkennen en de juiste taal te spreken. Verbale, non-verbale en para-verbale kracht.
- Resultaat - Als in de eerste fase de verwachting van de ander goed is begrepen, kan resultaat gegarandeerd worden. Alleen dan kan een langdurige en loyale relatie ontstaan.

 

Een complete dag inclusief het boek Klittenband en Eendenvet voor elke deelnemer kost 995,- tot 5 personen en 75,- per persoon extra.

Heldere en duidelijk communicatie, ik houd ervan. Bij de training in mijn mooie trainingsruimte in Huizen zijn de locatie en lunchkosten €50,- per persoon. Verzorg ik de training bij jou op locatie overleggen we of de ruimte geschikt is, verzorg jij de lunch en reken ik reiskosten.