In je kracht d.m.v. paardencoaching

!Nieuwe locatie!

Ontmoet jezelf door de ogen van het paard.

Kom ontdekken wat een coachingsessie met 'Het paard, de co-coach voor je kan betekenen.

 

Ik krijg zelf altijd een beetje jeuk van de zin "in je kracht staan" dus ik ga je liever laten ervaren wat het voor je betekent

als je "krachtig gaat staan" 

 

Deze workshop laat je kennismaken met een geweldige manier om je zelfbeeld, zelfvertrouwen en persoonlijk leiderschap te boosten. Door krachtig te leren staan, kom je vanzelf "in je kracht". 

Tijdens deze sessie ontdek je hoe jijzelf ziet, hoe je doet, hoe je ‘ontmoet’, hoe je overkomt én hoe de ander jou ziet.

Je krijgt inzicht in jouw manier van communiceren, grenzen stellen en stijl van leiding geven en/of nemen.
Hiervoor maak ik gebruik van het paard als co-coach.

Coaching met het paard, de co-coach heeft niets te maken met paardrijden. Het paard coacht je ook niet, dat doe ik. De aanwezigheid van het paard is voldoende om inzichten te geven die je anders nooit zou krijgen. Door de bijzondere manier waarop paarden communiceren en jou "lezen" krijg je feedback die anders is dan je ooit gehad hebt. Ik vertaal dit voor jou. Je gedrag, je wensen en verlangens, je innerlijke stem en je intrinsieke motivatie worden zichtbaar gemaakt.

Het bijzondere aan deze manier van trainen/coachen is de pure eerlijke reflectie die je krijgt. Het paard is de perfecte spiegel bij intermenselijke processen. Door gebruik te maken van een 360° feed back krijgt elke deelnemer de mogelijkheid zijn ervaring te borgen. Zo ontstaat een echte vertaalslag naar de dagelijkse werkelijkheid.

 

Locatie:

De Larense Manege

Laren (NH)

Data: 

Woensdag 17 juli

Woensdag 25 september

Tijd:

08.00 - 10.30 uur

Lekker vroeg, dan heb je nog een hele dag voor je!

Maximaal 3 personen
€ 139,- pp. excl btw


Er wordt niet OP (rijden) of ACHTER (mennen) het paard gewerkt.
Voor de innerlijke mens wordt gezorgd.

 

LEES HIER WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJN AANPAK

‚Äč