Annet030.jpg

 

 Als jij jezelf niet gelooft,

waarom zou een ander dat dan doen? 

Bij spiegelcoaching maak ik gebruik van jouw spiegelbeeld om situaties te ontrafelen en je kracht zichtbaar te maken. De beste versie van jezelf, met alles wat daar bij hoort.

Geloofwaardigheid wordt het meest verkregen door je non-verbale communicatie. En dat begint bij jezelf, wat je zegt en hoe je overkomt. Ik kijk mee naar je spiegelbeeld. 

Wil je een idee hebben wat dat betekent? Loop dan nu naar een grote spiegel, kijk jezelf in de ogen en zeg hardop tegen jezelf: " Ik hou van jou" 

Wat gebeurt er als je dat doet?

- Ik moet lachen

- het klinkt heel fijn

- wat een onzin 

- ik kan het niet uitspreken

- ik ben niet gegaan

Spiegelcoaching is een reflecterende en krachtige methode om ervoor te zorgen dat je met jezelf een team vormt. 

Hoe staat het met jouw innerlijke stem? Zeg je wat je echt wilt zeggen? Vind je wat je echt vindt?

Spiegelcoaching is hét instrument om in je kracht te staan en helpt bij weerstand in privé situaties en werk situaties als vergaderingen en samenwerkingen.

Ik werk alleen in trajecten van minimaal 5 afspraken. Wil je éénmalig ervaren of het klikt? Kom dan naar de maandelijkse ontmoetingsworkshop in Nieuwegein.

Heb jij de bereidheid kritisch te kijken naar je eigen handelen? Neem jij aandeel in de verantwoording van je gedrag? Wil jij van je blinde vlek af, en vaste patronen doorbreken? 

Ik zet deze vorm van coaching systemisch in, dat betekent dat we samen kijken naar jouw plek in jou systeem van oorsprong. Dit doe ik d.m.v. tafelopstellingen en vloerankers. Wil je hier meer informatie over? Vraag het me gerust; bel/mail/whatsapp me.

Naast de glazen spiegel maak ik ook gebruik van een spiegelend paard zodat je een pure reflectie krijgt van je innerlijke stem.

Bereik jij zakelijk niet wat je wilt, individueel of met je team?

Kom voor een intake. We bespreken je verwachting en bepalen je doel.

Het resultaat:

* zelfinvloed op je beslissingen

* heldere keuzes maken

* dat er naar je geluisterd wordt

* duidelijkheid over wat jij nu eigenlijk wilt

* inzicht in de 6 succesfactoren voor teams